2016-2017 sezonuna damgasını vurmak isteyen Fox, altı yeni dizi projesini açıkladı. Kanal; The Exorcist ve Lethal Weapon gibi uyarlamaların yanı sıra A.P.B., Making History, The Mick ve Pitch gibi yeni dizileri de içeriğine ekledi. İşte diziler ve konuları:

A.P.B.: Sevgilisinin öldürülmesinden sorumlu tutulan bir teknoloji milyarderinin yaşadıklarını konu alacak olan A.P.B.’nin kadrosu hala gizemini koruyor.

The Exorcist: William Batty’nin 1971’de kaleme aldığı Şeytan kitabına sadık kalarak uyarlanacak olan dizinin başrollerini Geene Davis, Alfonso Herrera ve Ben Daniels paylaşıyor.

Lethal Weapon: Detektif Martin Riggs, karısının ve bebeğinin ölümünün ardından yeni bir sayfa açmak için Los Angeles’a taşınır. Riggs, stressiz bir hayat sürdürmeye çalışan Roger Murtaugh ile ortak olur ve aksiyon başlar.

Making History: Adam Pally, Leighton Meester ve Yassir Lester’ın başrollerini paylaştığı Making History; zamanda yolculuk yapan bir grubun hikayesini anlatıyor.

The Mick: Zengin kız kardeşinin şımarık çocuklarını büyütmek zorunda kalan kadının hikayesini anlatan The Mick’in başrolünde Kaitlin Olson yer alıyor.

Yorum Bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz