Keanu Reeves’li “Bill & Ted Face The Music” Çekimleri Başladı

244

Keanu Reeves ve Alex Winter’ın bir kez daha başrolünde yer alacağı devam filmi “Bill & Ted Face The Music”in çekimlerinin başladığı resmi olarak duyuruldu. Duyuruyu sosyal medya üzerinden yapan isimler ise oyuncu Alex Winter ile senarist Ed Solomon oldu.

Orion Pictures işbirliğiyle serinin ilk iki filmi Bill & Ted’s Excellent Adventure ile Bill & Ted’s Bogus Journey’den yıllar sonra hayata geçirilecek olan Bill & Ted Face The Music filminin çekimlerine başlandığı resmi olarak duyuruldu. Duyuruyu, bir kez daha Bill S. Preston rolüyle karşımıza çıkacak olan Alex Winter ile Men In Black, Sihirbazlar Çetesi, Sihirbazlar Çetesi 2, Charlie’s Angels, Mosaic gibi yapımların senaryosuna imza atan Ed Solomon sosyal medya üzerinden yaptı. Filmin çekimlere 1 Temmuz Pazartesi sabahı başlandığı belirtildi.

Filmin başrol oyuncularından yıldız isim Keanu Reeves ile Alex Winter’ın yanı sıra kadroda Man on a Ledge, Freeheld, Agents of Shield, Power, Esaretin Bedeli, Iron Man 3, Die Hard 2 gibi yapımlardan tanıdığımız ve Grim Reaper olarak karşımıza çıkan William Sadler; Three Billboards Outside Ebbing Missouri, The Babysitter, SMILF gibi yapımlardan tanıdığımız ve Bill’in kızını canlandıracak olan Samara Weaving; henüz rolü belli olmayan, ancak filmin kötü adamı olacağı bilinen Anthony Carrigan; Ted’in kızını canlandıracak olan Brigette Lundy Paine, Jayma Mays, Erinn Hayes, Kid Cudi gibi isimler yer alıyor. Bill & Ted Face The Music’in yönetmen koltuğunda Dean Parisot otururken, senaryosu Ed Solomon ve Chris Matheson tarafından kaleme alındı.

Bill & Ted Face The Music filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Ancak filmin, yurt dışında 21 Ağustos 2020 tarihinde gösterime sunulması planlananlar arasında yer alıyor.

Yorum Bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz