2017 Yılında Başlayacak Olan Yeni Yabancı Diziler

3757

2017 Tam da Yepyeni Yabancı Dizilere Başlamalık Bir Yıl Olacak!.. Bu yıl yabancı dizi severlerin yılı olacak.

Sizlere 2017’nin yarısına kadar doya doya izleyebileceğiniz yeni yabancı dizileri listeledik. Her türden dizinin bulunduğu bu yepyeni dizilere gelin bir göz atalım.

1. Riverdale

Dizi, küçük bir kasabada yaşayan sürrealist gençlerin hayatını anlatacaktır. Dışarıdan sakin ve şirin bir kasaba gibi gözüken Riverdale’in iç yüzü oldukça karanlık ve tuhaftır. Bu kasabada yaşananlar dışarıdan gelenler için garip olarak adlandırılabilir ancak içeride yaşayanlar için oldukça sıradandır.

Dizi 26 Ocak’ta yayın hayatına başlamış olacak.

2. Crashing

Dizide, eşi Jess (Lauren Lapkus) tarafından terk edildikten sonra New York’ta bir çizgi roman dergisinde hayata yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalan Pete (Pete Holmes) isimli bir adamın hikayesi anlatılmaktadır.

Komedi türünde olan dizi 19 Şubat’ta yayın hayatına başlıyor!

3. Chicago Justice

“Chicago Justice” devletin savcı, avukat ve müfettişlerinden oluşan ve korkusuzca adaleti sağlamak için çalışan bir ekibi merkezine almaktadır.

Drama türünde olan Dizi 5 Mart’ta izleyici ile buluşacak.

4. Time After Time

Dost bildiği Doktor John Stevenson’un aslında “Karındeşen Jack” olduğunu ve polis baskınından kurtulmak için kendi yaptığı zaman makinesini çalarak geleceğe gittiğini öğrenince Wells çaresiz kalır. Bu caninin geleceği mahvedeceği düşüncesi ile onu yakalamak için kendisi de geleceğe gider. Wells günümüze geldiği bu yeni dünyayı keşfetmeye çalışırken dikkatini çeken bir kadınile tanışır…

Amerikalı yazar Karl Alexander’ın 1979 yılında basılan bilimkurgu romanına dayanan dizi aynı yıl başarılı bir film haline getirilmiştir.

Dizi 5 Mart’ta yayın hayatına başlayacak.

5. Making History

Komedi türünde olan dizi, küçük bir üniversitede bilgisayar bilimi profesörü olan, asosyal bir yaşam süren ve başarılı bir ailenin tek başarısızlığı olarak nitelendirilen Dan’i (Adam Pally) merkezine alır. Kampüste öğrencileri ve meslektaşları tarafından pek sevilmeyen Dan mevcut yaşamını değiştirmek ve daha iyi bir hayata sahip olmak için tarih profesörü Chris (Yaser Lester) ile birlikte bir zaman makinesi icat eder ve geçmişe gider. Geçmişte kaygısız bir adam olarak hayatına devam ederken yaptığı etkilerle şimdiki zamandaki Dan zor anlar yaşar.

Dizi, 5 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

6. Feud

Dizinin ilk sezonu ilginç bir senaryoya sahip. Kariyerlerinde olgunluk yıllarına gelmiş olan Bette Davis ve Joan Crawford’un başrolünü paylaştığı, 1962 ABD yapımı”Baby Jane Whatever Happened?/ Bebek Jane’e Ne Oldu?” isimli psikolojik gerilim filminden esinlenen ilk sezonda filmin çekimleri sırasında sahne arkasında yaşanan olaylar kurgulanacak.

Başlangıç olarak 8 bölüm sipariş edilen dizinin gösterimi 5 Mart’ta yapılacak.

7. The Arrangement

“The Arrangement”, dünyanın en büyük aksiyon film yıldızlarından kabul edilen Kyle West’in (Henderson) karşısında oynamak için, kadın başrol seçmelerine katılan genç ve güzel aktris Megan Morrison’u (Evangelista) merkezine alır. Megan seçmelerin ardından Kyle ile ilk randevusuna çıkar ve sonsuza dek hayatını değiştirecek bir sözleşme ile onun “Cinderella/Külkedisi” hikayesi başlar. Kendisine 10 milyon dolarlık bir evlilik sözleşmesi teklif edilir.

İlk sezon için 10 bölüm olarak planlanan drama türündeki dizi 5 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

8 . Trial & Error

New York’lu avukat Josh Segal (Nick D’Agosto) ilk büyük davası için küçük bir güney kasabasına gider. Görevi eşinin cinayeti ile suçlanan bir şiir profesörünü (John Lithgow) savunmaktır. Bir tahnitçi dükkanının arkasında bulunan derme, çatma bir ofise yerleşir. Müvekkilinin sürekli suçlu gibi tuhaf davranışları yüzünden Josh bu ilk davasını kazanmanın kolay olmayacağını anlar.

Sitcom türündeki komedi dizisi 7 Mart’ta yayınlanacak.

9. Iron Fist

Gücünü nerede ve ne zaman kullanması gerektiğini konusunda profesyonel olan Iron Fist, dövüş sanatları konusunda uzmandır. Gücünü bir ejderhadan aldığı darbeyle kazanmıştır. Netflix’in Marvel imzalı kardeş dizilerinden dördüncüsü de, Iron Fist karakterini merkeze alacak.

Aksiyon türünde olan dizi 17 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

10. Shots Fired

Kuzey Carolina’da küçük bir güney kasabasında geçecek olan dizi ırkçılık içeren bir drama olacak.

Dram türündeki dizi 22 Mart’ta yayın hayatına başlayacak.

11. Harlots

Yüzyıl Londra’sında geçen dizi, şehrin en değerli ticari faaliyeti olan “seks” hakkında güçlü bir aile dramasıdır. Gerçek kadınların hikayelerinden uyarlanan gösteri Margaret Wells (Morton) isimli genelev sahibi bir kadını ve kızlarını takip eder. Rakibi Lydia Quigley (Manville) tarafından işyeri saldırıya uğradığında, Margaret ailesini tehlikeye atmak pahasına mücadele edecektir. Margaret’in en büyük kızı ve şehrin en beğenilen fahişesi Charlotte (Brown Findlay) Lydia’nın hem toplumda, hem de aile içindeki konumu ile uğraşmaya başlayacaktır.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak drama türündeki dizi 29 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

12. Imaginary Mary

Alice (Jenna Elfman) üç çocuklu boşanmış bir adama aşık olunca, çocukken “Marry” adında gördüğü ve konuştuğu hayali varlık, olayları takip etmek ve yön vermek adına yeniden ortaya çıkar.

Fantastik komedi türünde olan dizi 29 Mart’ta yayınlanacak.

13. Great News

Meslektaşlarınızla iyi geçinmek bazen zor olabilir. Peki ya annenizle çalışıyorsanız? Katie (Briga Heelan) geleceği parlak, başarılı bir haber yapımcısıdır. Baskıcı annesinin aynı haber stüdyosunda stajyer olarak işe başladığını öğrendiğinde tüm dünyası alt-üst olur.

Komedi türündeki dizi 25 Nisan’da yayınlanacak.

14. The Handmaid’s Tale

Dizide, bir terör saldırısı sonucu ABD hükümeti devrilmiş, başkan ve kongre üyeleri öldürülmüş, yönetime radikal bir grup tarafından el konulmuştur. Kadınların haklarının elinden alındığı bu dönemde bulaşıcı ve cinsel hastalıklar yüzünden doğurganlık önemli oranda azalmıştır. Offred (Elisabeth Moss) o dönemde doğurgan olarak kalabilen nadir kadınlardan biridir ve komutan Fred Waterford’un (Joseph Fiennes) evinde çalışmaktadır. Kocası ve kızı ile Kanada’ya kaçmaya çalışırken kocasını kaybetmiş, kızı elinden alınmıştır. Kendisi ise yüksek rütbeli komutanlara çocuk doğurması için verilmiştir. Offred bu baskıcı rejim altında hem hayatta kalmaya çalışacak hem de elinden alınan kızını arayacaktır.

Kanadalı feminist yazar Margaret Atwood’un aynı isimli kitabından uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ 26 Nisan’da seyircisiyle buluşacak.

15.Twin Peaks

1990-91 yıllarında ABC kanalında yayınlanan dizi toplam iki sezon otuz bölüm sürmüştür. Körfez savaşı nedeni ile yayını durdurulmuştur. Dizi orjinal serinin 25 yıl sonrası ve günümüze uyarlanmış şekli ile çekilecek.
Orjinal seri, Laura Palmer (Sheryl Lee) isimli bir genç kızın öldürülmesi ile başlar ve sonrasında gelişen olaylar üzerine şekillenir. FBI özel ajanı Dale Cooper (Kyle MacLachlan) cinayeti çözmek ve katili yakalamak için bu küçük kasabaya gönderilir. Başlangıçta masum görünen kasaba insanlarının derinlerine inildikçe karanlık yönleri ortaya çıkar ve farklı bir yaşam sürdükleri görülür.

Suç ve dram türünde olan dizi 21 Mayıs’ta seyirciyle buluşacak.

16. Star Trek: Discovery

Günümüzün çağdaş versiyonu olan dizi, Star Trek serisinin olaylarından 10 yıl öncesini konu edinir. Uzun metrajlı filmlerin zaman çizelgesinden ayrı olarak, yeni dünyalar ve medeniyetler keşfeden USS Discovery mürettebatını izler. Discovery, Star Trek tarihinde daha önce bahsedilen ancak keşfedilmemiş bir olayın etrafında dönüyor.

Bilim-kurgu türündeki dizi Mayıs ayında yayınlanacak fakat tam bir tarih verilmemiş..

17. I’m Dying Up Here

1970’li yılların Los Angeles’in de geçecek dizide stand-up komedyenlerinin kariyerlerinin ilk yılları konu edilecek. Ruh halleri ne kadar bozuk olursa olsun onlar Goldie’nin (Melissa Leo) arsız komedi klübünde seyirciyi güldürmek için ellerinden geleni yapmaktadır.
dizi 4 Haziran’da yayınlanacak.

Yorum Bırak

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz